Olvasósarok, vakrandi és sok meglepetés – a Szegedi Arany János Általános Iskola beszámolója

A szegedi diákokat soha nem éri készületlenül a Könyvajándéknap, hiszen évről évre készülnek meglepetések erre az alkalomra az iskola könyvtárosa, pedagógusai jóvoltából. Íme az idei beszámoló:

“A Szegedi Arany János Általános Iskola február 15-én tartotta a Nemzetközi Könyvajándék Naphoz kapcsolódó rendezvényét.

A Valentin nap a könyvek szerelmeseinek is napja, hiszen ekkor van a Nemzetközi Könyvajándéknap. Könyvtárunk is szívesen fogad kortárs ifjúsági irodalmat nemcsak e napon, de mi is készültünk egy kis meglepetéssel.

Múlt hét csütörtökön elkezdődött a lázas előkészület, melyben az 5.c és a DÖK-csapat is aktív szerepet játszott, akikhez kollégáim is csatlakoztak. A gyerekek maguk is hoztak meglepetés könyveket, amelyekkel másoknak reméljük sok örömet szereztek. Az aulában egy nappali olvasósarkát rendeztük be, és ideraktuk ki a könyveket.

Akinek nem jutott könyv szivecskés könyvjelzővel távozhatott, illetve a legújabb könyveinket is bemutattuk jelezve, hogy miért is érdemes a könyvtárba járni! A könyves vakrandin könyv és olvasó gyorsan egymásra talált, amiről árulkodjanak a képek!

Köszönettel és üdvözlettel, Savanya Ildikó”

Szuper együttműködés, gratulálunk minden résztvevőnek! És csak néhány kép a bőséges fotógalériából, amit Ildikóék küldtek: