Loading Események

« All Események

  • This esemény has passed.

Családi kézműves foglalkozás Benedek Olga keramikus művésszel I.

március 16, 17:00 - 19:00

Családi kézműves foglalkozás Benedek Olga keramikus művésszel I. 1

Várjuk a családokat hétfő délutánonként, Szöszmötölő kreatív műhelyünkbe a Virányosi Közösségi Házba. Vadonatúj programsorozatunkban számos műfajban próbálhatjuk ki kreativitásunkat: a képző- és iparművészetben, az irodalomban és a zenében. Nálunk mindenki alkothat, kipróbálhatja, milyen vászonra festeni, kerámiázni vagy kerámiát festeni, kosarat fonni, milyen hangszert  kézben tartani vagy éppenséggel újságot szerkeszteni szakképzett animátorok, irodalmárok, képzőművészek vezetésével.

Csináljuk együtt! Szülők és gyerekek, nagyszülők és unokák közösen alkothatnak.

 

I. Kerámiázás Benedek Olga keramikus művésszel

március 16. hétfő, 17.00-19.00 óráig

Az első foglalkozáson korongozott formákból kávéscsészét és a hozzá való csészealjat készítjük el. Egyedi domborművekkel díszítjük tárgyainkat, melyeket a második alkalommal színesre festünk. A foglalkozások után az elkészített tárgyakat kiégeti a művésznő, így mindennapos használatra alkalmasak lesznek. Benedek Olga segít elkészíteni az egyedi, szabadon alkotott kerámia tárgyainkat, melyek visszahatnak hétköznapjainkra és feltöltenek élettel.

Részvételi díj: 4000 Ft/család. – Mely tartalmazza a foglalkozáson való részvételt és az elkészült tárgyakat, azoknak égetését.

A részvételhez regisztráció szükséges.

Jelentkezés e-mailben a viranyos@viranyos.hu címen (a tárgyhoz kérjük beírni: szöszmötölő).

A regisztráció a visszajelzéstől számít. Limitált férőhely (8 család).

 

További információk:

  • Nincs életkori megkötés.

Bárkit, aki szívesen kipróbálná magát, szeretne közösen alkotni gyermekével, unokájával örömmel látunk. Az agyag megismerése, sok ötlet, nyomó forma és az alkotás öröme vár mindenkire!

  • Aki szeretne, hozhat magával kis kötényt a ruhája védelmében, de ha nincs az sem gond, mert ha agyaggal, festékkel koszolódnánk, az egy egyszerű mosással eltávolítható.
  • Mindkét kerámia foglalkozás után az elkészített tárgyak ki lesznek égetve, ezért az nem kizáró ok, ha mondjuk a festésen nem tudtok rész venni, vagy fordítva.
  • A nálunk készített tárgyakat csak 1-2 hét elteltével tudjátok tőlünk elvinni, de a második foglalkozás tárgyait is biztosan kiégetjük még húsvét előtt! – Így már saját készítésű tányérból ehetitek a húsvéti sonkát, ihatjátok a kávét, kakaót ! –

Részletek

Dátum:
március 16
Időpont:
17:00 - 19:00
Esemény kategóriák:
, ,