Loading Események

« All Események

ELMARAD – Családi kézműves foglalkozás Benedek Olga keramikus művésszel II.

március 30, 17:00 - 19:00

ELMARAD - Családi kézműves foglalkozás Benedek Olga keramikus művésszel II. 1

Az első alkalommal korongozott formákból kávéscsészét és a hozzá való csészealjat készítettünk, melyeket most színesre festünk. A foglalkozások után az elkészített tárgyakat kiégeti a művésznő, így mindennapos használatra alkalmasak lesznek. Benedek Olga segít elkészíteni az egyedi, szabadon alkotott kerámia tárgyainkat, melyek visszahatnak hétköznapjainkra és feltöltenek élettel.

Részvételi díj: 4000 Ft/család. – Mely tartalmazza a foglalkozáson való részvételt és az elkészült tárgyakat, azoknak égetését.

A részvételhez regisztráció szükséges.

Jelentkezés e-mailben a viranyos@viranyos.hu címen (a tárgyhoz kérjük beírni: szöszmötölő).

A regisztráció a visszajelzéstől számít. Limitált férőhely (8 család).

 

További információk:

  • Nincs életkori megkötés.

Bárkit, aki szívesen kipróbálná magát, szeretne közösen alkotni gyermekével, unokájával örömmel látunk. Az agyag megismerése, sok ötlet, nyomó forma és az alkotás öröme vár mindenkire!

  • Aki szeretne hozhat magával kis kötényt a ruhája védelmében, de ha nincs az sem gond, mert ha agyaggal, festékkel koszolódnánk, az egy egyszerű mosással eltávolítható.
  • Mindkét kerámia foglalkozás után az elkészített tárgyak ki lesznek égetve, ezért az nem kizáró ok, ha mondjuk a festésen nem tudtok rész venni, vagy fordítva.
  • A nálunk készített tárgyakat csak 1-2 hét elteltével tudjátok tőlünk elvinni, de a második foglalkozás tárgyait is biztosan kiégetjük még húsvét előtt! – Így már saját készítésű tányérból ehetitek a húsvéti sonkát, ihatjátok a kávét, kakaót 😊! –

Részletek

Dátum:
március 30
Időpont:
17:00 - 19:00
Esemény kategóriák:
, ,