• LICHTER PÉTER: Nézz a szellemgépbe!

    Helyszín: (Lívia-Villa 1121 Budapest, Költő u. 1/A) Megtekinthető június 6-ig, hétfőn, szerdán és pénteken 10.00-18.00 óráig.
  • HZPD 2018

  • 12 VILÁG

  • Svábhegyi Pünkösdi Búcsú

Életmód

TRANSZCENDENTÁLIS MEDITÁCIÓ
február 8. csütörtök, 18.00 
Mi a Transzcendentális Meditáció? Milyen hatásai vannak az élet különböző területeire? Miben különbözik más meditációs technikáktól, személyiségfejlesztő eljárásoktól, honnan ered, és hogyan sajátítható el? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Szenes Károly, a transzcendentális meditáció tanárának segítségével.
Dr. Selye János, a Montreali Egyetem Kísérleti Orvostudományi Intézetének egykori igazgatója, nemzetközileg elismert stresszkutató, a stresszelmélet atyja a következőt nyilatkozta a Transzcendentális Meditációról:
„Az eddig végzett tudományos kutatások kimutatták, hogy a gyógyszerek hatásával ellentétben, mely erőfeszítést igényel a stressz oldására, a Transzcendentális Meditáció erőltetés nélkül éri el azt a fiziológiai hatást, hogy a szervezet stressz mentessé váljon. A Transzcendentális Meditáció olyan mértékben megnyugtatja a központi idegrendszert, hogy az megszabadul a stresszektől..."
Bővebben: http://tmoktato.hu/
Előadó Szenes Károly TM-tanár
Az előadáson a részvétel ingyenes!
 
 
 
EGÉSZSÉGVÉDŐ kLUB
A Hold ritmusa és az egészség
Február 13. kedd, 17 óra
Előadó: Szalay Zita
Az előadáson a részvétel ingyenes!
 
 

 

LELKÜNK TITKAI
Mentálhigiénés előadássorozat
Február 19. hétfő, 18 óra
Téma: Rendelkezünk-e akaraterővel?
Előadó:Kecskeméti János mentálhigiénés előadó
Belépődíj: 500 Ft