• fade

  • </p

  • MESÉLŐ KÉPEK

Április

 

Gryllus Vilmos koncertje

Maszkabál
2019. február 12. kedd, 9.00 óra és 10.30 óra

Gryllus Vilmos Kossuth-díjas zenész, előadóművész, zeneszerző Maszkabál c. lemezeiről előadott dalokban egy vidám jelmezbál figurái elevenednek meg.

Belépődíj: óvodai és iskolás csoportoknak: 900 Ft, egyéni /családos belépő: 1000 Ft/fő
Előzetes jelentkezés szükséges!

Tel.:+36 1 200 7813, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Télűző gyerekdélelőtt

2019. február 10. vasárnap 9.30-12.00 óra

9.30-11.30 Újrahasznos kreatív műhely – Az Európalánta Egyesület közreműködésével
Kézműves foglalkozás, ahol megtudhatjuk, hogy mi veszélyes és mi újrahasználható? Készülhet-e dobozból pénztárca vagy bicikliből szandál? A hulladékok rendszerezése és az újrafelhasználhatóságuk áll a kreatív műhely középpontjában, ahol most farsangi álarcokat és még számos különböző újrahasznos kreatív terméket is készíthetnek a gyerekek.


11.00 Cimbora Együttes koncertje
Korhecz Imola és csapata, a Cimbora gyermekirodalmi műsor szellemiségét megőrizve verseket zenésít meg, interaktív vers-, és mesekoncerteket tart, amelyek legfőbb célja az együttjátszás öröme.
Kezdetben Sebő Ferenc megzenésítéseit játszották, de fokozatosan saját zenei világot építettek ki, mai magyar költők verseiből muzsikálják ki a dallamot a könnyűzene, elsősorban a jazz és a népzene elemeire építve és azt tovább modernizálva.


Jegyek elővételben kaphatóak! Belépődíj: 1000 Ft/Fő

Tel.:+36 1 200 8713, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.GYEREKEKNEK

Kiflihajó – lemezbemutató koncert

2019. január 26. szombat 16.00 óra

A Kifli zenekar 2018-ban jött létre, a tagok korábban már hosszú évekig közösen zenéltek az
Alma együttesben. Bármennyire eltérő zenei világból jöttek a Kifli zenészei, az együttmuzsikálás összeszokott csapattá és barátokká tette őket. A legnépszerűbb gyermekzenekar muzsikusaiként kialakítottak egy olyan hangzásvilágot, amely kiválóan ötvözi a modern stílusokat a hagyományos hangszerekkel és világzenei motívumokkal. Lendületes dalaik többnyire kortárs költők verseinek megzenésítései, de műsorukban felcsendülnek jól ismert gyermekdalok is.

Kifli? Ideális választás, hiszen lehet édes vagy sós, töltött vagy sima, épp úgy ahogyan a Kifli zenéje is: vidám és változatos.
A 2018-ban a zenekar kiadta első nagylemezét Kiflihajó címmel. A lemezen a tagok szerzeményei szólalnak meg, melyek Andrejszki Tibor, Födő Tamás, Kiss-Péterffy Márti, Körmendy Dávid és Zelk Zoltán szövegeire készültek.
A lemezbemutató koncerten a teljes lemezanyag elhangzik.

Belépődíj: 1200 Ft/fő
Előzetes jelentkezés szükséges!

TÁNC

Harmónia Táncklub
Budapesten 1987-ben alapított, társastáncokkal foglalkozó klub képviseli az alternatív, de ugyanakkor kultúrált és állandóan bulizó-bálozó-társasági életet kedvelő táncosok / fiatalok / örökifjak társaságát! Nálunk számíthatsz sok mosolyra, barátokra, rengeteg eseményre, a társastánc keretein belül!
Klubvezető: Székely Attila

Felnőtt farsang
2019. február 2. szombat 19.00-23.00
A belépés díjtalan!

Ifjúsági farsang
2019. február 16. szombat 19.00-23.00
Belépődíj: 1500 Ft