• fade

  • </p

  • MESÉLŐ KÉPEK

Megújult büfénk kínálata!

Kedves Látogatóink! Bizonyára Önöknek is nagy örömére szolgál, hogy intézményünk büféjének szeptembertől megújult étel és ital kínálata. Akik azóta jártak nálunk, már láthatták, milyen fantasztikus hideg és meleg szendvicsek (sonkás, bolognai mártásos, rántotthúsos, stb.) csalogatják a tanfolyamokon megfáradt gyerekeket és rájuk várakozó szüleiket a Virányos Café pultjához.

      

Bővült a sütemények választéka is, kókuszgolyótól kezdve csokis tekercsen át különféle islerekig minden kapható. Aki egyszer kóstolja valamelyiket, garantáltan Virányos Café-függővé válik.

      

A sütemények mellett százféle csoki színesíti a pulton ízlésesen elrendezett árukészletet, de természetesen ropi és sósperec is kapható, sőt, egy-egy kínai szerencsesüti megvásárlásával még életbölcsességekhez is hozzájuthat a Közösségi Házba ellátogató vendég.

      

Természetesen bőséges az italválaszték is. A már hagyományosnak számító rostos üdítőkön kívül Ice Tea és finom házi szörp is kóstolható. A felnőtteket háromféle sör, minőségi borok (a La Fiestától és a Garamvári Szőlőbirtokról) és rövid italok (Unicum, Finlandia, Whiskey) várják, és nem hiányozhat a kínálatból a forró tea (fekete, zöld és gyümölcsös változatban), illetve az ízletesen elkészített kávék dömpingje sem.

       

Ezentúl könnyebb lesz a várakozás nagyszülőknek, szülőknek, testvéreknek egyaránt! Amíg gyermeke néptáncol, balettezik vagy társastáncot tanul, esetleg sakk szakkörön vesz részt, Önnek nincs más dolga, mint választani valamit a Virányos Café kínálatából, aztán kényelmesen elhelyezkedni a Társalgó egyik székén, és jót beszélgetni barátaival, ismerőseivel, vagy elolvasni az asztalokra kitett újságok (Hegyvidék Újság, Magyar Nemzet, Családi Lap, Pesti Műsor) valamelyikét!

 

A Virányos Café rendezvényeink függvényében tart nyitva, a részletekről kérjük, hogy érdeklődjön telefonon: 1/275-1394

A Virányos Café kínálata az alábbi dokumentumban található:

Árlista

 

Szeretettel várjuk intézményünkben!