• fade

  • </p

  • MESÉLŐ KÉPEK

Tisztelt Partnereink, kedves Vendégeink!

Kérjük, hogy adójuk 1%-val támogassák a Virányosi Közösségi Ház rendezvényeit!

Adószámunk: 15512129-2-43

Segítségüket köszönjük!

 

Ha úgy gondolja, hogy jövőnk szempontjából fontos a kultúra;

ha úgy véli, a közösségek társadalmunk alappilléreit képezik;

ha úgy ítéli meg, a közművelődés elengedhetetlen része az életünknek;

ha úgy érzi, hogy jó dolog színvonalas rendezvényekre járni;

ha úgy látja, gyermeke jól érzi magát a nyelv- és táncórákon, vagy a sporttanfolyamokon,

akkor kérjük, támogassa adója 1%-ával intézményünket!

 

Munkánkkal 2014-ben is szeretnénk a kultúra és művelődés szolgálatában állni, s ehhez igen fontos számunkra minden segítség. Programjaink változatosságának és magas színvonalának biztosításához elengedhetetlen az anyagi háttér megteremtése.

A Virányosi Közösségi Ház immáron 25 éve szervez tanfolyamokat, klubokat, szakköröket, társas összejöveteleket a kisgyermek korosztálytól a nyugdíjasokig mindenkinek. Családias, ám felújításra szoruló épületünkben számos közösségnek adunk otthont, rendezvényeinkkel pedig nem csupán Virányos és Zugliget lakosságának szórakozását és művelődését igyekszünk segíteni, hiszen az ötödik éve zajló Méz és Lekvár Fesztiválra, a Svábhegyi Búcsúra, vagy épp a Hegyvidéki Napokra az egész fővárosból szeretettel várjuk az érdeklődőket.

2012-ben az Önök által felajánlott SZJA 1%-okból befolyt összeget a Méz és Lekvár Fesztiválra költöttük és ezt tervezzük a tavaly számlánkra érkezett pénzzel is. Az Önök segítségével emelhettük rendezvényünk színvonalát, tehettük érdekesebbé és változatosabbá a programkínálatunkat. Köszönjük!

fade                  fade

 

Ahhoz, hogy idén is folytathassuk eredményes munkánkat, ismét a segítségüket kérjük. Szeretnénk, ha a 2013-as év adóbevallásakor is gondolna ránk, hiszen személyi jövedelemadója 1%-ával szabadon rendelkezhet!

Ehhez nincs más dolga, mint a rendelkező nyilatkozatot itt letölteni, majd azt az adóbevallásával együtt, egy lezárt, saját nevével és adóazonosítójával ellátott borítékban elküldeni a NAV-nak 2014. május 20-ig. (Hogy időt spóroljunk meg Önnek, a nyilatkozatot mi már ki is töltöttük! Ne felejtse el a boríték lezárását követően keresztbe aláírni a boríték leragasztott fülét, hogy az 1% felajánlása érvényes legyen!)

Természetesen rendelkezhet adója 1%-áról elektronikusan is, ekkor csak adószámunkat (15512129-2-43) kell a megfelelő rubrikába beírni!

Kérjük, ne felejtse el, hogy felajánlásával a kultúra, s ezáltal közvetetten a jövő nemzedékének ügyét szolgálja!

 

Köszönettel: a Virányosi Közösségi Ház dolgozói